dimecres, 23 de març del 2016

El Tio de la Porra. Contacontes a les biblioteques de Gandia.


Els editors Juli Capilla i Mercè Climent han estat estos dies a les biblioteques de Benipeixcar (11 de març), del Parc de l'Estació (21 de març) i del Grau de Gandia (22 de març) explicant a més d'un centenar de xiquets i xiquetes la vertadera i divertidíssima història del Tio de la Porra. Història que també podeu trobar al llibre que acaba de publicar l'editorial Lletra Impresa El Tio de la Porra escrit pel mateix Juli Capilla i il·lustrat per Toni Cabo.


Per a l'ocasió no han tingut cap inconvenient en posar-se barbes, perruques, nassots, ulleres de pasta, barrets, bastons... per convertir-se en els diferents personatges que apareixen al llibre. A més, han parlat han projectat escenes de Viatge a la Lluna de Méliès; de Temps Moderns protagonitzat per Charles Chaplin o L'home mosca interpretat per Harold Lloyd, i és que el cinema mut té molt a dir en aquesta història. Han llegit bàndols medievals, tocat el tambor i la trompeta, repartit caramels, viatjat en el temps i en l'espai...



També han fet un taller de màscares perquè tots els xiquetes i xiquetes es convertiren, almenys en un dia, en el personatge més emblemàtic de la Safor. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada