diumenge, 30 d’octubre del 2016

MÉS PRESENTACIONS DE "LA CARABASSA TOMASA"

S'apropa la festivitat de Tots Sants -de Halloween per als més joves- i aquesta setmana La carabassa Tomasa ha visitat uns quants hortets de les comarques de l'Alcoià, el Comtat i la Safor.

El dilluns, Xaro Navarro, autora d'aquest llibre tan divertit i alhora reivindicatiu, va visitar els alumnes del col·legi Sant Roc d'Alcoi per contar-los la història d'aquesta carabassa tan peculiar. Així ho expliquen al blog Rates de biblioteca.


El dijous, Tomasa arribava al col·legi Les Foies del Grau de Gandia de la mà de Juli Capilla, que va explicar el conte a TOTS els xiquets i xiquetes d'aquest centre. També ells han fet un apunt al seu blog Menudos maestros.


El mateix dijous, presentàvem el llibre a la biblioteca de Cocentaina. Mercè Climent va fer un contacontes i va entrevistar l'autora en directe, sempre amb la complicitat del públic assistent.


Per acabar aquesta setmana tan carabassera, Xaro Navarro va visitar el dissabte la llibreria La Gavina de Gandia, on un bon grapat de xiquets i xiquetes disfressats esperaven passar una vesprada molt divertida amb ella, Tomasa i un bon grapat d'hortalisses. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada