dimecres, 7 de desembre del 2016

Acte d’homenatge a Rafael Chirbes (Tavernes de la Valldigna, 10 de desembre, dissabte, 11 h)

La Fundació Rafael Chirbes i l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna han organitzat per a aquest dissabte 10 de desembre, a partir de les 11.00 h, una sèrie d’actes d’homenatge a l’escriptor i fill predilecte de la ciutat vallera, Rafael Chirbes.   

El programa preveu una exposició de la seua obra traduïda a diverses llengües, una trobada dels clubs de lectura de Tavernes, Beniarbeig i Dénia sobre el novel·lista, la presentació del número 0 de l’anuari Universo Chirbes, editat per la Fundació Rafael Chirbes en col·laboració amb Lletra Impresa Edicions, i la participació de l’editor de Rafael Chirbes, Jorge Herralde, de l’editorial Anagrama, així com d’Enrique Viciano, el productor de la pel·lícula En la orilla, sobre la novel·la homònima de Chirbes.

Està prevista també la presentació del conveni “Universo Chirbes” entre els ajuntaments de Beniarbeig, Dénia, Tavernes de la Valldigna i Valverde de Burguillos, localitats vinculades amb l’escriptor, i la descoberta d’una placa dissenyada per Imma Bononad a la plaça de l’escriptor Rafael Chirbes.

Com a editors, estem molt satisfets d'haver col·laborat amb la Fundació de la C. V. Rafael Chirbes en l'elaboració del número 0 de l'anuari Universo Chirbes. Esperem que tot plegat contribuïsca a fer més gran l'escriptor valencià Rafael Chirbes, i a difondre la seua obra.   

  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada