divendres, 9 de desembre del 2016

DUES NOVETATS PER A NADAL

Lletra Impresa acaba de publicar dos llibres molt especials de dos autors ben nostres, Mercè Climent i Jordi Raül Verdú, alcoians tots dos. Dos llibres adreçats als xiquets i xiquetes que vulguen celebrar el Nadal amb dues històries entranyables, d’aquelles que toquen la fibra més sensible i deixen una empremta inesborrable en el cor dels infants. 

I és que el motiu nadalenc és present en les dues novel·les infantils: L’últim llop de la Serrella, de Jordi Raül Verdú, i El misteri dels Reis d’Orient, de Mercè Climent. Dos llibres magníficament il·lustrats per tres persones també de la terreta, Sílvia Faus i Àngela Barratxina, de Cocentaina, autores dels dibuixos del llibre de Jordi Raül, i Maria José Ruzafa, “Laruzafa”, de Muro, que ha il·lustrat la novel·la de Climent.    


 L’últim llop de la Serrella és una aventura pels paratges més meravellosos i únics d’una de les serres més salvatges i encisadores del migjorn valencià, la Serrella, tan admirada i estimada per tots els aficionats al muntanyisme i amants de la natura. Una aventura enmig de la neu protagonitzada per Gemma, una xiqueta pastora que es fa amiga d’una cria de lloba. Una història ben bonica en què els sentiments i la sensibilitat es poden palpar quasi a flor de pell. 

Per la seua banda, a El misteri dels Reis d’Orient, Alba, Dani i Lluna faran un viatge interplanetari i coneixeran un lloc «màgic» habitat per éssers fantàstics i meravellosos. Si ets dels que pensen que els Reis d’Orient sempre han sigut tres, que vénen d’algun país remot i que només se’ls pot veure la nit del 5 de gener, et queda molt i molt per descobrir. Aquesta història et farà viure el Nadal més sorprenent que mai hauries imaginat.

Dues novetats ben oportunes per a aquestes festes nadalenques que acaba de publicar Lletra Impresa Edicions, una editorial que treballa majoritàriament amb autors de les Comarques Centrals Valencianes, a cavall entre la Safor, la Marina Alta, l’Alcoià i el Comtat.  

La presentació oficial serà a Alcoi, el pròxim dijous 15 de desembre, a les 19.00 h a la Sala Àgora d'Alcoi (Plaça Ramon i Cajal, 6). Anirà a càrrec de Raül Llopis, regidor de Cultura d’Alcoi, i comptarà amb la presència dels autors i de les il·lustradores dels llibres.

      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada