dimarts, 28 de febrer del 2017

Cap de setmana de contes al Comtat

Lletra Impresa ha previst un cap de setmana de contes, amb dues activitats:

dissabte, 4 de març

Presentació de L’últim llop de la Serrella, de Jordi Raül Verdú, bellament il·lustrat per Sílvia Faus i Àngela Barratxina. 

Serà el dissabte 4 de març a les 19.30 h a la Casa de la Cultura de Benilloba. Organitza l’acte l’Ajuntament de Benilloba i Lletra Impresa Edicions.

Hi intervindran:
·         Jordi Jiménez Ivorra, regidor de Cultura de Benilloba
·         Mercè Climent, escriptora i editora i
·         Jordi Raül Verdú, l’autor del llibre.  

Hi esteu tots i totes convidats!!!   



diumenge, 5 de març

Presentació de La carabassa Tomasa, de Xaro Navarroun conte molt boniquet il·lustrat per César Barceló.

Al mercat de Turballos (Muro), aquest diumenge 5 de març a les 11.30 h.

I ho farem amb motiu del 10è aniversari intercanvi de llavors tradicionals, que organitza Llavors d’ací (Associació per a la promoció i la conservació de la biodiversitat agrària del País Valencià), amb el suport de l’Ajuntament de Muro

Després de la presentació del llibre, hi haurà un taller de manualitats gratuït per a la xicalla, al mercat del poble, a càrrec de l’autora del llibre, Xaro Navarro, i de l’escriptora i editora Mercè Climent.

I és que La carabassa Tomasa és un llibre molt especial ja que conta les peripècies d’una carabassa que es fa enorme en un hortet fins que va a parar a un mercat... Un llibre que aplega també receptes de cuina fetes amb carabassa, el veritable origen de Halloween i la festivitat de Tots Sants, el joc de “La mare carabassera” i un glossari de paraules pròpies vinculades a la comarca del Comtat i l’Alcoià.

A més, hi ha previstes altres activitats ben interessants: tast de menjars tradicionals, xerrades i intercanvi de llavors, tasts d’olis, mercat ecològic de fruites i verdures i una exposició sobre “agricultura, alimentació i medi ambient”. 

No us ho podeu perdre!! Veniu i feu-ne uns tasts!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada